THE INTERNATIONALE

free counters
COUNTER THE INTERNATIONALE INI MULA BEROPERASI PADA 17 DECEMBER 2009

AHLI KELAB SOSIALIS HIJAU

JIKA PAS JOIN UMNO ADAKAH ANDA AKAN

PANAS !! Nantikan siri-siri Pendedahan Jahat Mereka

Sabtu, 20 Februari 2010

DIN BINJAI ( Blogger sharpshooter ) DAN MAYAT MAK INDON

Saya mahu berkongsi pengalaman menyiasat dan menguruskan mayat ngeri seorang warga Indonesia yang dijumpai mati dalam Dun Bukit Tengah.

Mayat ini dijumpai pada 11 Disember 2009 di Taman Asas Murni jam 10 malam. Biarlah saya rahsiakan nama dan no passportnya.

Beliau dipercayai mati sudah dua hari sebelum polis menemuinya setelah menerima aduan dari penduduk berdekatan.

Beginilah keadaan mayat ini dijumpai mati dalam keadaan hamil 7 bulan.


Mayatnya terpaksa disimpan di Hospital selama sebulan lebih kerana tidak berjaya mengesan warisnya.

Beginilah wajah mayat tersebut.

Mayat bayi dalam kandungannya.


Saya menemui Sarjan Rahman yang jalankan siasatan kes ini. Beliau maklumkan kematian ini bukan satu pembunuhan. Saya tanya lagi..."habis tu mati sebab apa"...jawabnya mati sebab ajal dah sampai....Adakah anda boleh terima jawapan dari polis seperti ini.

Saya bertemu pula dengan pihak forensik hospital. Laporan dari doktor mengesahkan bahawa mereka tidak menemui sebarang tanda ia mati dibunuh.

Setelah lebih sebulan barulah keluarganya dapat dikesan. Mereka minta mayatnya dihantar pulang. Barulah diketahui mayatnya adalah seorang penganut agama Kristian.

Selepas itu saya uruskan penghantaran mayatnya secara "Imbalming Services" dari Penang ke Kuala Lumpur, selepas itu ke Surabaya, selepas itu ke Denpasar Bali, selepas itu ke Maumere, Florest. Memang jauh perjalanan hari Jumaat berlepas dari Airport Penang hari Isnin baru sampai ke pangkuan keluarganya.


Oppsss... Ini masih belum jadi mayat lagi... Rakyat hanya menunggu masa untuk memayatkan mereka berdua ini dalam pilihanraya nanti. Sorang mayat melayu seorang lagi mayat cina. Dua-dua mayat hidup ini akan di humban ke dalam 1 lubang yang sama... Aku dah beli bunga untuk hadiah kat mayat cina tu... Sapa mayat cina tu?? Dia ni la boss Din Binjai.kah kah kah........Dulu cina ni la yang bersekongkol untuk menjatuhkan Fairuz TKM1. Sekarang kautim dengan melayu ni pulak...nak jatuhkan sapa lagi ni??? kah kah kah... tak sempat nak kasi jatuh comfirm pengundi Bukit Tengah kasi lu jatuh dulu kah kah kah kah

Mayat sebelum di masukkan ke dalam keranda.
Ini pula adalah mayat wanita seorang warga Indonesia beragama Islam yang mati ditempat kerja. Jenazah ini mahu dihantar pulang ke Surabaya.

Kedua-dua mayat tersebut sudah siap dikapan dan dimasukkan ke dalam keranda dan terus dihantar ke airport Bayan Lepas.

Begitulah sebahagian dari tugas saya sebagai wali hukum yang tugasannya menguruskan sebarang kes yang melibatkan warga Indonesia yang masuk bekerja di Malaysia secara sah sahaja. Saya wakil bagi Kawasan Utara untuk negeri Perak, P.Pinang, Kedah, Perlis dan Kelantan.

* KUASA RAKYAT KUASA KERAMAT *

Kalau Takut Dipukul Badai...
Usah Berumah Di Tepi Pantai...

Amizudin Ahmat

http://sharpshooterblogger.blogspot.com/

Nota: Din Mayat ni hang tak mau usruskan ka? Tapi jaga2 mayat ni pandai sms lucah....kah kah kah kah

Tiada ulasan: