THE INTERNATIONALE

free counters
COUNTER THE INTERNATIONALE INI MULA BEROPERASI PADA 17 DECEMBER 2009

AHLI KELAB SOSIALIS HIJAU

JIKA PAS JOIN UMNO ADAKAH ANDA AKAN

PANAS !! Nantikan siri-siri Pendedahan Jahat Mereka

Jumaat, 27 November 2009

ORANG TAK PERCAYA TUHAN SAMBUT AIDIL ADHA!!!!

Seorang kawan selalu mempersoalkan aku apakah Rashid Maidin akan mati syahid kalau beliau mati di medan perang? Aku hanya jawab padanya tak perlulah kita menilai seseorang yang telah banyak berkorban seluruh hidupnya membolehkan kita hidup selesa pada hari ini. Apakah perlu kita menghukum orang ini syahid dan orang ini tidak syahid hanya kerana mereka ini tidak bersama dengan parti kita. Pernah kita mengenal secara dekat batang tubuhnya? Atau kita hanya dengar itu ini begitu begini daripada orang yang mereka sendiri pun tak pernah berjumpa dengannya.

Sebenarnya inilah dia perangai kaum yahudi yang Zionis? Mereka hanya mengitiraf bangsa mereka sahaja yang betul dan jika tidak bersama mereka maka semuanya sesat dan menyesatkan. Ustaz Ibrahim Libya cukup beruntung kerana berdaftar dengan parti mereka sebelumnya terjadi peristiwa Memali. Apakah mereka tahu Ustaz Ibrahim sebenarnya adalah salah seorang ahli bawah tanah Parti Persaudaraan Islam(PAPERI) yang telah di asaskan oleh Rejimen ke 10 Parti Komunis Malaya(PKM)? Apakah jika Ustaz Ibrahim mati ketika di serang di dalam peristiwa Memali sedangkan beliau belum mendaftar diri sebagai ahli parti mereka maka Ustaz Ibrahim juga akan di istiharkan syahid? Sudah tentu tidak bagi manusia berfahaman Zionis ini kerana yang mati di bunuh itu bukan dari kalangan mereka.

Sebenarnya mereka2 ini hanya pandai bercakap tetapi tidak pernah menyedari bahawa percakapan mereka hanyalah mempamerkan kebodohan mereka yang tidak mereka sedari.Mereka anti komunis tetapi mereka tidak tahu bahawa Ustaz Ibrahim Libya yang mereka iktirafkan kesyahidannya itu adalah seorang ulama progresif yang pro komunis.

Gambar di bawah adalah suasana sambutan hari raya aidul adha oleh kaum kerabat bekas anggota rejimen ke 10 Parti Komunis Malaya yang mereka kata tak percayakan Tuhan... Jangan risau golongan zionis ini ada banyak nas dan dalil untuk mengatakan bahawa mereka2 yang menyambut hari raya di perkampungan Sukhirin ini sesat dan menyesatkan.
Bapa Abdullah C.D. dan Ibu Suriani pada pagi raya
menjelang sembahyang
sembahyang sunat hari raya
Abdullah C.D. (kanan) menunaikan sembahyang sunat hari raya
anak-anak menerima wang hadiah hari raya

selepas sembahyang dan sebelum menuju ke tempat
korban masing-masing, para warga tak lupa
menziarahi Bapa Abdullah C.D. dan Ibu Suriani untuk
mengucapkan Selamat Hari Raya dan memohon
maaf zahir batin

Ibu Siti Norkiah Mahmood Banginda tidak dilupakan
rakan seperjuangan. Beliau turut dikunjungi selepas
sembahyang raya
bersempena hari raya, anak-anak bekas perajurit
berdahulu kemudian datang bergambar dengan
Abdullah C.D. dan Suriani sebagai kenang-kenangan

SOSIALIS HIJAU

Tiada ulasan: